15 май 2013 г.

Дом

Отново е ден за предизвикателства. Днес е ден за предизвикателството на Tiddly Inks, а темата е Use a Wryn/Използвай Wrin.

Когато реших да направя картичка точно с тази Wrin, идеята ми беше да е нещо, свързано с приятелството. Но когато започнах да си избирам фонова хартия, думата maison, така силно се наби в съзнанието ми, че темата веднага беше променена. Всъщност идеята е, че домът може да е навсякъде, стига там да са любимите хора (в случая, животни). Умишлено оставих картичката без много декорации, за да си остане цялото внимание върху Wrin и нейното семейство. Ето какво се получи:


Доста си поиграх, докато оцветя фотьойла, но пък беше приятно. Всъщност на живо ефекта е значително по-прецизен. За съжаление "окото" на фотоапарата не е човешко око и не винаги "вижда" нещата, такива, каквито са:




Очаквам с нетърпение да видя и вашите творения със сладката Wrin.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


8 коментара:

  1. This is absolutely gorgeous! The coloring is perfect. Stunning card! Hugs, Ivonne

    ОтговорИзтриване
  2. oh my Vili!! wow!! this is just adorable and your colouring just rocks!!
    huge hugs Lou xxx

    ОтговорИзтриване
  3. Искрено се възхищавам на умението ти да оцветяваш прекрасно и да съчетаваш картинките с хартиите по възможно най-добрият начин! Поредната страхотна картичка, Вили! Поздрави и хубав ден от мен! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Преди да прочета какво си написала, първо ми се наби оцветяването на фотьойла.Перфектно е направено!!! Фотьойлът е плюшен и много мекичък :)
    Чудесна картичка /както винаги/!!!

    ОтговорИзтриване
  5. This card is just stunning! My favorite part is the chair! You colored this so beautifully and it looks like a real armchair!

    ОтговорИзтриване
  6. Красива Wryn и уникален фотьойл! Не знам какво точно не е уловил фотоапарата, но за мен си е като истински!

    ОтговорИзтриване
  7. This card is utterly gorgeous Vili! Your coloring is over the top fantastic. Just beautiful!
    Jasmina

    ОтговорИзтриване

01 09 10